Auto

Trafic intens pe Valea Prahovei: sunt coloane în staţiunile montane

Trafic intens pe Valea Prahovei: sunt coloane în...

Autor: Laura Buciu

25.02.2024, 14:23 33

S-au format coloane pe sensul de coborâre către Ploieşti, pe Valea Prahovei, potrivit Centrului Infotrafic. Turiştii se întorc, duminică, spre casă, după un weekend petrecut la munte.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, fiind formate coloane lungi de autovehicule, ce se deplasează cu viteză redusă, între staţiunile Predeal şi Buşteni, precum şi între Sinaia şi Comarnic, pe sensul de coborâre către Ploieşti.

În direcţia de urcare către Braşov sunt înregistrate valori de trafic mai ridicate doar în staţiunea Buşteni.

Poliţiştii rutieri estimează că se va circula îngreunat, în coloană, pe parcursul întregii zile, pe sensul de coborâre Braşov - Ploieşti.

Pentru evitarea evenimentelor rutiere, poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate, să evite întoarcerile prin locuri nepermise, să manifeste atenţie în efectuarea tuturor manevrelor şi să ia în considerare şi folosirea de rute alternative, respectând indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO