Bănci și Asigurări

Anca Băbăneaţă a fost numită membru al board-ului Gothaer

Anca Băbăneaţă a fost numită membru al board-ului...

Autor: Anelis Baciu

16.12.2016, 00:00 299

Anca Băbăneaţă (foto), directorul general al Gothaer Asigurări, companie deţinută de grupul german cu acelaşi nume, a fost numită membru în Consiliul de Administraţie, numirea sa fiind aprobată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Consiliul de Administraţie al Gothaer Asigurări este condus de neamţul Thomas Horst Leicht. Anca Băbăneaţă este responsabilă de conducerea executivă a Gothaer din 2011, având peste 12 ani de experienţă în industria asigurărilor şi reasigurărilor, atât în ţară, cât şi în străinătate în cadrul Omniasig şi în cadrul VIG Re. Ea a absolvit Facultatea de Filologie şi deţine mai multe certificări în asigurări şi management.

Gothaer a vândut anul trecut poliţe în valoare de 82 milioane de lei, cu 3% mai puţin decât în 2014, scăderea afacerilor fiind explicată de stoparea preluării riscului de aviaţie. În perioada 1 septembrie 2014-30 august 2015 grupul german a fost asigurătorul flotei Tarom, compania aeriană naţională.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO