Bănci și Asigurări

Arval România a preluat controlul asupra flotei BCR Fleet Management, după ce Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia cu Grupul BCR

Arval România a preluat controlul asupra flotei BCR...

Autor: Roxana Rosu

01.11.2022, 13:58 337

Grupul BCR şi Arval România au finalizat acordul pentru transferul unei părţi din activitatea de leasing operaţional a BCR Fleet Management, Consiliul Concurenţei validând   tranzacţia.

Astfel, Arval Romania preia de la 1 noiembrie  controlul asupra flotei BCR Fleet Management. Acordul a fost încheiat de cele două companii în luna iunie. 

”Implicarea activă a echipelor BCR si Arval a accelerat întregul proces – de la tranzacţie şi până la integrarea clientelei în sistemele noastre, iar acest lucru ne-a permis să punem la dispoziţia clienţilor, într-un timp record,  întreaga gamă de produse şi servicii pentru a răspunde unei nevoi din ce in ce mai ridicate de mobilitate şi tranziţie energetică.  Datorită eforturilor susţinute ale unui partener de talia si cu expertiza BCR-ului, putem afirma cu mândrie că poziţia obţinută la începutul anului, aceea de lider în segmentul de Leasing Operaţional Full service a fost reconsolidată”, a declarat Roxana Lupescu, General Manager Arval Romania.

Întregul proces a beneficiat de consultanţ oferită de RTPR pentru Arval Romania şi Filip & Company pentru BCR.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO