Bănci și Asigurări

Banca Transilvania vine cu un nou produs de creditare dedicat fermierilor care beneficiază în acest an de subvenţii, Creditul APIA 100%

Banca Transilvania vine cu un nou produs de creditare...

Autor: Mircea Nica

14.06.2023, 00:03 187

Banca Transilvania lansează Creditul APIA 100% online pentru clienţii care beneficiază în acest an de subvenţii, banii fiind asiguraţi pentru fermierii care au nevoie pentru plăţi curente, până la primirea subvenţiilor APIA, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

În funcţie de când aplică pentru credit, clienţii au acces la bani în aproximativ o oră şi cel târziu în următoarea zi lucrătoare. Destinaţia banilor sunt pentru achiziţia de materii prime şi mărfuri, salarii, respectiv plata utilităţilor, taxelor la stat şi către furnizori. 

Suma acordată este de până la 90% din suma pe care urmează să o primească un client BT, ca subvenţie. Astfel, perioada împrumutului este până la primirea subvenţiei. De asemenea, garanţia este subvenţia care urmează să fie primită de la APIA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO