Bănci și Asigurări

BCR are 64 mil. euro pentru Prima Casă 3

BCR are un plafon de 64 milioane euro pentru acordarea de credite în cadrul programului Prima Casă 3

Autor: Alexandra Chelu, Mediafax

28.01.2011, 13:09 30

Banca Comercială Romană (BCR) a primit, de laFondul Naţional de Garantare a Creditelor pentruÎntreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), un plafon de64 milioane euro pentru acordarea de credite în cadrulprogramului guvernamental Prima Casă 3, scrie

MediafaxBusiness

.BCR a acordat în primele două etape de PrimaCasă credite în valoare de peste 525 milioane euro, adicămai mult de o treime din totalul împrumuturilor acordate de toatebăncile înscrise în program.

Creditul privat, îngheţat de doi ani. Cum să creascăeconomia?

Banca a început să primească deja dosareleclienţilor pentru Prima Casă 3, şi percepe la acesteacredite o dobândă de 4,76% pe an pentru persoanelecare îşi încasează salariul la BCR sau au avut uncomportament bun de plată la împrumuturile contractate în trecut.Dobânda este formată din Euribor la trei luni plus 3,75 puncteprocentuale.

Pentru clienţii care nu au o relaţie cu BCR, dobânda esteformată din Euribor la trei luni plus 3,95 puncteprocentuale, respectiv 4,96% pe an.

BCR nu percepe comisioane lunare sau de analiză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO