Bănci și Asigurări

CEC Bank lansează Plafonul pentru mobilizarea creanţelor de export pentru IMM şi companii mari

CEC Bank lansează Plafonul pentru mobilizarea...

Autor: Mona Scarisoreanu

19.04.2017, 11:08 125

Produsul se acordă în euro şi dolari americani pentru finanţarea activităţii curente, pe termen mediu, prin punerea la dispoziţie a unui plafon de tip revolving clienţilor care realizează operaţiuni de export prin intermediul acreditivelor de export cu plată la termen.

Plafonul pentru mobilizarea creanţelor de export se acordă în condiţii de cost avantajoase, pe o perioadă de maximum 18 luni, cu posibilitatea prelungirii facilităţii pe noi perioade de până la 12 luni. Valoarea plafonului acordat este de maximum 125% din valoarea contractelor de export derulate în anul precedent sau aflate în portofoliu la momentul solicitării facilităţii de credit. Clienţii au posibilitatea vizualizării situaţiei financiare utilizând serviciile de Internet Banking.

Clienţii CEC Bank beneficiază de consultanţă gratuită în ceea ce priveşte pregătirea documentaţiei de accesare a plafonului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO