Clienţii Garanti Bank au făcut cumpărături de 15 mil. lei pe cardul de credit de Black Friday

6 dec 2017 Autor: Anelis Baciu

Deţinătorii de carduri de credit emise de Garanti Bank, instituţie de credit deţinută de grupul turc cu acelaşi nume, au făcut tranzacţii în valoare de peste 15 mil. lei în perioada 17-19 noiembrie, când a avut loc Black Friday.

Achiziţiile din perioada Black Friday din acest an au fost mai mari cu 10% faţă de anul trecut. Clienţii Garanţi au avut un buget mai mare pentru cumpărăturile de Black Friday în acest an, valoarea medie a unei tranzacţii fiind de 519 lei, dublu faţă de 2016. Posesorii de carduri Garanti şi-au folosit cardurile cu preponderenţă pentru a achiziţiona produse electronice (70%), dar şi pentru casă şi grădină (10%).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.12.2017

 
Cuvinte cheie:
credit
, carduri
, black friday
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide