Bănci și Asigurări

Compania de asigurări şi pensii private NN România îşi extinde portofoliul cu o asigurare de sănătate care acoperă cheltuieli de peste 2 mil. euro pentru tratament în străinătate

Gabriela Lupaş-Ţicu, Chief Marketing & Operations Officer la NN România

Gabriela Lupaş-Ţicu, Chief Marketing & Operations Officer la NN România

Autor: Cristina Bellu

15.01.2024, 13:04 4899

Compania de asigurări şi pensii private NN România anunţă lansarea unei asigurări de sănătate - NN Premium Care Abroad, care oferă acces rapid la un medic coordonator dedicat şi acoperă cheltuieli de peste 2 milioane de euro pentru tratament în străinătate în situaţia unor boli grave precum cancer, chirurgie cardiovasculară cu by-pass, neurochirurgie sau transplant. 

„Asigurarea NN Premium Care Abroad a fost creată pornind de la nevoile actuale ale celor care se confruntă cu o boală gravă, oferind oamenilor protecţie completă pentru boli grave şi sprijin medical şi financiar rapid“, explică Gabriela Lupaş-Ţicu, chief marketing & operations officer la NN România. 

Produsul oferă protecţie persoanelor cu vârsta de până la 85 de ani care locuiesc în România, indiferent de cetăţenie, inclusiv copiilor. Asigurarea poate fi achiziţionată pentru toată familia, cu un cost care porneşte de la 176 de lei pe lună pentru fiecare persoană asigurată, calculat în funcţie de vârstă. 

„NN Premium Care Abroad se diferenţiază prin acoperire extinsă si suport, de la suspiciune la tratament, incluzând diagnosticarea, planul personalizat de tratament şi medicina de înaltă precizie în străinătate, precum şi medicaţia şi îngrijirile ulterioare necesare după întoarcerea în România, cheltuielile fiind acoperite direct de NN“, adaugă Cristina Netea, head of value proposition and health business la NN România. 

Totodată, asigurarea acoperă cheltuieli suplimentare, oferind clienţilor 15.000 de lei pe care îi pot folosi oricum au nevoie, fără să fie nevoie de justificare, inclusiv pentru transport sau cazare în străinătate alături de cineva din familie, şi oferă o sumă de bani pentru fiecare zi de spitalizare în clinici şi spitale din lume. 

NN România este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel internaţional şi o prezenţă puternică în 11 ţări, având în total peste 16.000 de angajaţi şi peste 20 milioane de clienţi. Compania a intrat pe piaţa din România, în 1997, iar de 15 ani activează şi pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe pieţele de profil.  

Totodată, NN s-a extins în ultimii ani în România şi pe segmentele asigurărilor de sănătate şi de locuinţă. În prezent, NN are aproximativ 500 de angajaţi şi 1.600 de consultanţi financiari şi manageri în forţa de vânzări şi susţine peste 2,3 milioane de clienţi de asigurări şi pensii, un sfert din populaţia activă a României.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO