Bănci și Asigurări

Competenţele şi salariile angajaţilor CSA, sub lupa noii conduceri. Cine este noul secretar general al instituţiei

Competenţele şi salariile angajaţilor CSA, sub lupa noii conduceri. Cine este noul secretar general al instituţiei

Catrinel Frîncu

Autor: Ciprian Botea

12.10.2011, 00:00 1492

Noul Consiliu al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor s-a întrunit ieri în prima şedinţă de după alegerile care au avut loc în această toamnă, printre măsurile adoptate fiind elaborarea unei strategii pentru următorii cinci ani, evaluarea personalului instituţiei şi elaborarea unui raport de audit intern care să analizeze structura veniturilor şi a cheltuielilor, inclusiv a cheltuielilor cu personalul.

Salariile din CSA au fost un subiect de discuţie frecvent în ultimii ani. Conducerea CSA l-a numit pe poziţia de secretar general al instituţiei pe Fănel Plopeanu, care a condus în trecut companiile Omniasig Life şi Fata Asigurări. De asemenea, Catrinel Frîncu, directorul departamentului de relaţii cu presa din cadrul CSA, a fost numită în funcţia de purtător de cuvânt al instituţiei. Consiliul CSA a stabilit, de asemenea, să aibă consultări periodice cu jucătorii din piaţa asigurărilor pentru a discuta problemele din industrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO