Cum vrea celebra bancă Rothschild să împiedice Banca Transilvania să cumpere Bancpost şi să ajungă numărul 1 în România

23 aug 2017 Autor: Cristian Hostiuc

Americanii se bat cu Banca Transilvania pentru cel mai valoros activ bancar scos acum la vânzare în România.

Rothschild, una dintre cele mai cunoscute bănci din istoria finanţelor lumii, este consultantul fondului american Varde în încercarea de achiziţie a Bancpost, cel mai bun activ bancar scos la vânzare pe piaţa din România.

Conform unor surse de pe piaţa bancară, Rothschild împreună cu firma de consultanţă şi audit EY sunt consilierii Varde, un fond care deţine peste 12 miliarde de dolari în spate şi care încearcă să găsească oportunitate de business pe piaţa bancară din România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.08.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
bancpost
, consultant
, fond
, american
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide