Bănci și Asigurări

Daniela Rohan, sefa pe HR de la UniCredit Tiriac, a fost promovata la Milano

21.09.2009, 18:43 955

Daniela Rohan, vicepresedinte executiv resurse umane alUniCredit Tiriac Bank a fost promovata incepand cu 1 octombrie laheadquarter-ul grupului UniCredit de la Milano, afirma surse dininteriorul bancii.

Rohan va fi Head of HR Holding Governance Functions la sediulcentral al bancii, pozitie din care va superviza 1.400 de angajati.De asemenea, va mai coordona cateva linii de business la nivelinternational. Reprezentantii bancii nu au oferit detalii pana lainchiderea editiei.

Daniela Rohan coordoneaza in cadrul UniCredit Tiriac Bankactivitatea de resurse umane a bancii, care numara in prezent peste3.200 de angajati.

Lucreaza la UniCredit din 2006, cand a preluat pozitia dedirector de resurse umane pentru integrare, fiind responsabila decoordonarea procesului de integrare a resurselor umane, ca urmare afuziunii dintre UniCredit Romania si HVB Tiriac Bank.

Intre 1999 si 2000 a fost coordonator resurse umane pentruEuropa Centrala si de Est la ING Barings Londra, iar in 2005-2006 afost global head of leadership development operations & ITBanking la ING Bank N.V. Amsterdam. A absolvit Facultatea de fizicadin cadrul Universitatii Bucuresti si Facultatea de psihologie dinUniversitatea "Titu Maiorescu". Are un master in psihologiecognitiva si comportamentala.

Printre executivii din banci promovati in strainatate se numaraFlorin Luca, care a preluat anul trecut pozitia de director adjunctresurse umane pe international retail banking in cadrul BRDSociete-Generale, unde coordoneaza peste 50.000 de angajati de pepietele din Europa, Asia si Africa.

De asemenea, Mihaela Bitu a fost promovata anul trecut regionalhead of general lending products pentru Europa Centrala si de Estin cadrul ING Bank Olanda, functie din care coordoneaza echipele decreditare ale bancii in zece tari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO