Bănci și Asigurări

Destine Broker a lansat pe plan local asigurarea internaţională de sănătate a asigurătorului Cigna

Destine Broker a lansat pe plan local asigurarea...

Autor: Andra Oprescu

03.04.2015, 12:26 780

Destine Broker a lansat în România asigurarea internaţională de sănătate a companiei Cigna, dedicată expaţilor şi persoanelor cu diverse interese de deplasare în străinătate.

"Poliţa se adresează celor 2,3 milioane de români- conform staisticilor,  4 milioane după cifrele neoficiale, care muncesc în afara ţării şi celor cu permise de muncă în România", a spus Adrian Goran, şeful Departamentului Asigurări de Viaţă, Sănătate şi Pensii din cadrul Destine Broker.

Asigurarea de sănătate Cigna este structurată pe trei nivele, în funcţie de suma asigurată- Silver, cu acoperire pentru 1 mil. dolari, Gold-2 mil. dolari şi Platinum-3 mil. dolari. Cele trei variante oferă asigurare pentru tratamentul în regim de spitalizare, cât şi ambulatoriu, pentru cancer, cheltuieli pentru evacuare, recuperare şi repatriere.

„Este la modă azi să se vorbească despre asigurări de sănătate. Noi am vorbit şi până acum şi continuăm cu acest parteneriat, care vine cu produse pe care astăzi nu le putemi cumpăra în România. Dacă acest parteneriat va funcţiona aşa cum ne dorim, cu siguranţă vom aduce şi alte produse”, a spus Romeo Bocănescu, directorul general Destine Broker.

Cigna Corporation este o companie internaţională de servicii de sănătate. Toate produsele şi serviciile sunt furnizate exclusiv de către sau prin intermediul filialelor Cigna Corporation, care includ Connecticut General Life Insurance Company, Cigna Health and Life Insurance CompCompany, Life Insurance Company of North America şi Cigna Life Insurance Company of New York. Cigna este prezentă în 30 de state şi are aproximativ 80 milioane clienţi la nivel internaţional.

Destine Broker de Asigurare este parte a Destine Holding, o companie cu capital integral românesc, care mai include şi Destine Broker de Credite, Destine Leasing Imobiliare IFN şi Destine Asig Broker din Republica Moldova.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO