Bănci și Asigurări

Garanti Leasing finanţează cu peste 300.000 de euro o flotă de automobile electrice

Okan Yurtsever, Director General, Garanti Leasing

Okan Yurtsever, Director General, Garanti Leasing

Autor: Cristina Bellu

05.03.2018, 16:00 439

Garanti Leasing, parte a Garanti România, finanţează cu peste 300.000 de euro 20 de automobile Renault Zoe, în scopul susţinerii proiectelor antreprenoriale sustenabile, precum şi a altor iniţiative care au impact pozitiv asupra comunităţii si asupra mediului înconjurător.

“Obiectivul nostru este să aliniem serviciile financiare oferite clienţilor noştri la cele mai recente evoluţii din domeniul tehnologic, prin care să se poată diferenţia cu adevărat pe piaţă. (…) Pe termen lung, dorim să contribuim la cât mai multe astfel de iniţiative.”, spune Okan Yurtsever, Director General, Garanti Leasing.

Cele 20 de automobile Renault Zoe sunt 100% electrice şi pot fi încărcate complet în 2 ore şi 40 de minute la o staţie de încărcare cu puterea de 22kW.

În condiţii normale de trafic, Renault Zoe poate funcţiona până la 400 de km fără încărcare, în funcţie de stilul de condus al şoferului şi factorii de mediu, atingând o viteză de până la 135km/h.

Vehiculele integrează cea mai avansată tehnologie electrică şi au obţinut 5 stele în testele de siguranţă pasivă ale EURO NCAP. În plus, Renault Zoe a fost declarată de Green Organisation: “Green Apple Pure Electric and Hybrid Vehicle Champion 2017”.

În 2017, Garanti Leasing a acordat finanţări noi în valoare de peste 80 milioane de euro. Distribuţia activelor finanţate anul trecut a fost una echilibrată, fiind formată din vehicule, echipamente şi imobiliare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO