Bănci și Asigurări

Înainte de decizia Curţii Constituţionale. Raiffeisen lansează o ofertă de conversie cu discount a creditelor în franci, cu reducerea datoriei cu 25%

Înainte de decizia Curţii Constituţionale. Raiffeisen...

Autor: Roxana Rosu

02.02.2017, 00:04 314
Raiffeisen Bank propune o ofertă îmbu­nă­tăţită de conversie cu discount pentru clienţii care au dificultăţi la plata creditelor în CHF şi cu un grad de îndatorare al familiei mai mare de 60%, cu o reducere de 25% a datoriei.
 
Oferta vine cu o reducere de 25% a datoriei principale, o do­bân­da fixă în primii cinci ani, iar pen­tru restul perioadei dobânda va fi variabilă (ROBOR la 3 luni +3%). Această ofertă are vala­bi­li­tate 3 luni. Clienţii care vor decide să apeleze la această ofertă trebuie să depună cererea de conversie până în 30 aprilie 2017 şi să nu înregistreze întârzieri mai mari de 90 de zile la data cererii.
 
„Având în vedere clarificările legislative recente oferite de Curtea Constitutională cu privire la legea dării în plată, am reluat oferta de soluţii de conversie, într-o variantă îmbu­nă­tă­ţită. Principiul nostru a rămas acelaşi: dorim să ve­nim cu soluţii pentru clienţii care vor să ram­burseze creditul, dar nu pot din motive obiective. De data aceasta oferta e valabilă o perioadă determinată şi oferim reducerea da­to­riei cu 25%, la data conversiei“, a spus Mihai Rău­ţă, director executiv retail risc la Raiffeisen Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO