Bănci și Asigurări

Libra Internet Bank acordă credite de până la 47,7 milioane euro IMM-urilor, cu garanţii de 60%

Libra Internet Bank acordă credite de până la 47,7...

Autor: Roxana Rosu

23.10.2017, 10:35 123

Libra Internet Bank va acorda credite în valoare de până la 47,7 milioane euro IMM-urilor, pentru finanţarea activităţii curente sau a investiţiilor, cu garantii de până la 60%, în baza unui acord cu Fondul European de Investitii (FEI) in cadrul Programului „Initiativa pentru IMM-uri”.

 “Ne bucura extinderea acordului cu Fondul European de Investitii si pentru programul Initiativa pentru IMM-uri, data fiind experienta deja acumulata in anii anteriori pentru programele EaSi, COSME si PROGRESS Microfinance sau Programul dedicat finantarii Sectorului Cultural si Creativ. IMM-urile reprezinta un segment important pentru Libra Internet Bank si ne dorim sa dezvoltam in continuare produse de finantare si garantare accesibile, in acord cu nevoile acestora" a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Programul Initiativa pentru IMM-uri este finantat de Uniunea Europeană prin FEDR si Horizon 2020 si de către Fondul European de Investitii si Banca Europeană de Investitii. Scopul lui este cresterea accesului la finantare al companiilor, care beneficiaza astfel de garantii de 60% din valoarea creditului de la Fondul European de Investiti, dar si de o dobanda redusa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO