Majoritatea poziţiilor vacante de director adjunct în direcţiile importante din BNR au fost ocupate. Anul trecut, o treime din posturi erau vacante

13 sep 2017 Autor: Claudia Medrega

Mai există poziţii vacante de director adjunct la Direcţia Audit Intern şi la Direcţia Juridică din BNR.

Cea mai mare parte a poziţiilor vacante în direcţiile importante din Banca Naţională au fost ocupate, după ce pe parcursul anului trecut o treime din posturile de director adjunct, adică opt din cele 24 de astfel de funcţii disponibile în departamentele-cheie ale băncii, au rămas vacante.

În prezent, mai există poziţii vacante de director adjunct la Direcţia Audit Intern şi la Direcţia Juridică din BNR, conform informaţiilor de pe site-ul BNR.

În cazul Direcţiei de Modelare şi Prognoze Macroeconomice, director adjunct a fost numit Mihai Copaciu, doctor în economie, care a contribuit anterior la realizarea noului instrument de modelare macroeconomică folosit în ultima perioadă de BNR pentru fundamentarea deciziilor de politică monetară (modelul de echilibru general - DSGE - cu euroizare parţială - R.E.M. 2.0). Conducerea Direcţiei de Modelare şi Prognoze Macroeconomice a fost preluată din luna septembrie 2016 de Tudor Grosu, care era director adjunct, după ce fostul şef al direcţiei Cezar Boţel a fost trimis la Washington ca reprezentant al României la Fondul Monetar Internaţional.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2017

 
Cuvinte cheie:
director adjunct
, BNR
, posturi
, ocupare
, promovare
, angajati
, audit
, banca nationala
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide