Bănci și Asigurări

Nicolas Edmond Naouri a primit avizul ASF pentru funcţia de director general adjunct în cadrul Groupama Asigurări

Nicolas Edmond Naouri a primit avizul ASF pentru funcţia...

Autor: Mircea Nica

28.11.2022, 00:00 110

Nicolas Edmond Naouri a primit undă verde din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a prelua funcţia de director general adjunct la societatea Groupama Asigurări, potrivit informaţiilor transmise de  ASF. Astfel, Autoritatea de Supraveghere a transmis că a autorizat aprobarea lui „Nicolas Edmond Naouri în funcţia de director general adjunct la societatea Groupama Asigurări.

Nicolas Naouri a ocupat funcţia de chief financial officer (CFO) în cadrul Groupama din luna august 2017, având peste 6 ani de experienţă în cadrul Groupama. Anterior, el a ocupat o funcţie pe zona financiară în cadrul AXA, în perioada 2010-2011, după ce a stat cinci ani în cadrul PwC ca manager audit. Groupama Asigurări a preluat conducerea întregii pieţe a asigurărilor din România în primele şase luni din 2022, cu un volum al primelor brute subscrise de peste 1,55 mld. lei, însemnând o triplare a subscrierilor faţă de perioada similară a anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO