Bănci și Asigurări

NN lansează un program de învăţare accelerată şi internship plătit pentru tinerii care vor să dezvolte o carieră în IT. Candidaţii vor fi pregătiţi pentru susţinerea certificării de Salesforce Admin şi vor putea fi recrutaţi de companie

Laura Uceanu, Chief Information Officer la NN România

Laura Uceanu, Chief Information Officer la NN România

Autor: Cristina Bellu

06.03.2023, 11:56 1536

NN, principalul jucător al pieţei locale de asigurări de viaţă, lansează NN Bootcamp, un program internaţional de învăţare accelerată dedicat studenţilor şi proaspeţilor absolvenţi, cu scopul pregătirii lor pentru obţinerea certificării Salesforce Administration.

Programul oferă entuziaştilor IT acces la training-uri cu mentori internaţionali, prin care îşi pot dezvolta cunoştinţele şi competenţele tehnice, prin informaţii teoretice şi teme practice, dar şi prin implicarea într-un proiect real al companiei, cu aplicabilitate în peisajul actual din piaţa muncii IT.

„Investim în iniţiative ample care să susţină inovaţia şi dezvoltarea insurtech în România, atât la nivel operaţional, cât şi atunci când vine vorba de talente care vor să contribuie la această misiune. Prin NN Bootcamp, oferim tinerilor un program de învăţare accelerată, cu provocări reale, nu doar teoretice, într-un cadru internaţional susţinut de specialişti din NN. Candidaţii vor fi pregătiţi pentru susţinerea certificării de Salesforce Admin şi vor avea posibilitatea să obţină un job în cadrul echipei noastre”, spune Laura Uceanu, Chief Information Officer la NN România.

NN Bootcamp se adresează studenţilor în ultimul an, masteranzilor sau proaspeţilor absolvenţi din facultăţi precum Politehnică, Cibernetică, Informatică, Matematică sau alte specializări tehnice, interesaţi să-şi dezvolte o carieră în domeniul IT.

Pentru a candida pentru un loc în NN Bootcamp, tinerii se pot înscrie pe parcursul lunii martie în baza CV-ului, demonstrând ulterior, în cadrul unei discuţii cu echipa de recrutare, performanţele academice, activităţile extracurriculare, abilităţile tehnice şi eventuale experienţe profesionale.

Programul se va desfăşura pe parcursul a 12 săptămâni, perioadă în care tinerii selectaţi vor parcurge modulele online de învăţare şi vor beneficia de sesiuni aplicate de mentorat susţinute de specialişti din grupul NN. De asemenea, tinerii vor experimenta modul de lucru într-un proiect real de business, se vor pregăti pentru susţinerea examenului de certificare Salesforce Admin şi au posibilitatea să primească o ofertă de angajare în cadrul NN, în România sau pe plan internaţional.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO