Bănci și Asigurări

Omniasig: Până vineri 88 de turişti ai agenţiei Fun Trip au solicitat despăgubiri

Omniasig: Până vineri 88 de turişti ai agenţiei Fun...

Autor: Mona Scarisoreanu

20.02.2017, 11:45 198

"De la apariţia stării de insolvabilitate a agenţiei de turism Fun Trip şi până vineri, 17 februarie, am înregistrat 88 de cereri de despăgubire.Conform procedurilor, urmează completarea tuturor dosarelor de daună cu documentele justificative pentru a putea acorda în cel mai scurt timp despăgubirile”, au precizat, la solicitarea MEDIAFAX, reprezentanţii companiei Omniasig.

Poliţa de asigurare privind rambursarea cheltuielilor de repatriere şi/sau a sumelor achitate de turist în cazul insolvabilităţii sau falimentului agenţiei de turism este valabilă în perioada 03.03.2016 -02.03.2017, suma asigurată fiind de 50.000 dolari americani,în conformitate cu prevederile legale.

Obiectul poliţei de asigurare este acoperirea de către asigurator a riscului de neplată a debitului pe care îl are asiguratul faţă de turişti (beneficiarii asigurării), cauzat de neexecutarea integrală sau parţială a contractelor de comercializare a pachetului de servicii turistice încheiate cu aceştia, în cazul insolvabilităţii sau falimentului asiguratului.

“Persoanele păgubite care nu au notificat încă daunele vor trebui să contacteze Omniasig la numărul 021-9669 pentru avizarea lor şi pentru întocmirea dosarelor de daună şi completarea acestora cu documentele justificative necesare”, arată reprezentanţii companiei de asigurare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO