Bănci și Asigurări

OTP Leasing permite clienţilor persoane juridice şi furnizorilor să folosească semnătura electronică în contractele de leasing. Pe fiecare document se pot aplica mai multe semnături

OTP Leasing permite clienţilor persoane juridice şi...

Autor: Roxana Rosu

24.05.2021, 15:25 111

OTP Leasing România, parte din grupul bancar OTP, permite clienţilor persoane juridice şi furnizorilor să folosească semnătura electronică în contractele de leasing, parte a unui proiect mai amplu, care va consta într-un proces de înrolare digitală de la distanţă şi semnare documente într-un singur flux.

Procesul de înrolare pentru semnătura electronică constă în identificarea semnatarilor prin apel video şi urmând paşii de validare reglementaţi pentru astfel de procese. Atât pentru client, cât şi pentru furnizori este acelaşi flux, a cărui finalitate este emiterea certificatului digital de semnătură electronică cu care se vor semna documentele contractuale. Acestea vor ajunge electronic la fiecare semnatar.

Pe fiecare document se pot aplica mai multe semnături, în funcţie de numărul reprezentanţilor companiei şi al furnizorilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO