Bănci și Asigurări

Piraeus Bank vrea să ajungă la 7 sucursale dedicate IMM-urilor până la finalul anului

Foto Silviu Matei

Foto Silviu Matei

Autor: Anelis Baciu

27.06.2014, 00:00 541

Piraeus Bank, filiala locală a grupului elen cu acelaşi nume, intenţionează să mai deschidă patru sucursale dedicate întreprinderilor mici şi mijlocii în acest an, grecii urmând să ajungă la o reţea de 7 sucursale pentru IMM-uri până în decembrie. Cel mai recent business center a fost deschis ieri la Ploieşti, însă banca mai are două astfel de sucursale în Bucureşti şi Constanţa.

Centrul din Ploieşti va deservi clienţii din judeţele Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş şi Vâlcea. Cele trei centre deservesc în prezent 550 de clienţi IMM-uri, majoritatea activând în industria farma, industria alimentară, petrochimie, petrol şi gaze, comerţ şi agricultură.

Sucursalele dedicate exclusiv IMM-urilor numără 60 de angajaţi. Creşterea numărului de sucursale pentru IMM-uri vine în contextul în care strategia băncii vizează focalizarea pe nişa companiilor mici şi mijlocii cu afaceri cuprinse între jumătate de milion şi 5 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO