Bănci și Asigurări

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe îşi completează echipa de conducere

Raiffeisen Banca  pentru Locuinţe îşi completează...

Autor: Mona Scarisoreanu

18.04.2017, 14:36 1070

Membrii directoratului sunt acum: Aurelia Cionga, presedinte&CEO (din 2009), Ileana Cioana şi Ionel Fierascu, vicepreşedinţi, se anunţă într-un comunicat al băncii.

Noile nominalizări vor deveni efective după obţinerea tuturor avizelor şi a autorizării din partea Băncii Naţionale a României.

Ileana Cioana a fost până acum Director Executiv Produse de creditare pentru Corporaţii, poziţie pe care o deţine din 2006. Aceasta lucrează în Raffeisen Bank din anul 2002 că director în Divizia Corporaţii, iar până în 2002 a activat în ABN Amro Bank România. A fost profesor asociat la ASE şi a format permanent echipe de tineri bancheri, buni profesionişti. În prezent îşi continuă muncă de mentor şi colaborează în calitate de trainer, în programul Raiffeisen Banking University.

Ionel Fierascu lucrează în Raiffeisen Bank din 2001, iar anterior a făcut parte din echipa Băncii Agricole, din anul 1998. Este licenţiat în economie şi în drept, cu studii postuniversitare de economie, guvernantă corporatista, conformitate şi risc. A început că simplu angajat în bancă şi a avansat până la manager şi director juridic şi de conformitate. În Raiffeisen Bank a înfiinţat Direcţia de Securitate Bancară , apoi Direcţia de Conformitate, pe care a condus-o până în prezent.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO