Bănci și Asigurări

Sucursalele BCR vor fi deschise luni până la ora 13.00

Sucursalele BCR vor fi deschise luni până la ora 13.00

Autor: Ciprian Botea

28.12.2012, 12:30 253

Clienţii BCR vor putea efectua luni, 31 decembrie, tranzacţii în sucursalele şi agenţiile băncii până la ora 13.00, ulterior tranzacţiile putând fi efectuate prin intermediul echipamentelor de tip self service sau prin canalele alternative de internet şi phone banking.

Totodată, clienţii vor avea acces non-stop la serviciul InfoBCR pentru suport tehnic în utilizarea serviciilor de operaţiuni bancare la distanţă sau pentru asistenţă de urgenţă în cazul pierderii sau furtului cardului.

Totodată, BCR a transmis că a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Totodată, va asigura şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM).

Toate băncile comerciale vor lucra cu publicul pe 31 decembrie, iar în zilele de 1 şi 2 ianuarie 2013 unităţile de retail şi centrele de afaceri corporate vor avea liber, excepţie făcând unităţile din hipermarketuri şi malluri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO