Bănci și Asigurări

tbi bank anunţă un parteneriat cu platforma iStoma, prin care românii pot avea acces la servicii de stomatologie cu plata în rate, în peste 1.500 de clinici dentare din ţară

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Autor: Cristina Bellu

21.12.2023, 10:48 306

tbi bank a încheiat un parteneriat cu iDava Solutions, dezvoltator de software care a creat iStoma, una dintre cele mai mari platforme folosite de medicii dentişti din România, prin care clienţii au posibilitatea să plătească în rate serviciile de stomatologie din peste 1.500 de clinici dentare din ţară, prin intermediul soluţiilor de tip Buy Now, Pay Later (BNPL).

„Mulţi români îşi amână vizita la dentist din cauza costurilor mari, fiind afectată astfel starea lor de sănătate. Acesta este unul dintre motivele pentru care am ajuns la un acord cu dezvoltatorii iStoma, iDava Solutions, pentru a oferi oportunitatea românilor de a accesa o gamă largă de servicii stomatologice în condiţii mai avantajoase”, spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

iStoma activează pe piaţă din 2012 şi adună în portofoliu 5.300 de stomatologi din România, Moldova, Irlanda, Italia şi Spania.

𝐭𝐛𝐢 bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est şi lider regional în domeniul soluţiilor de plată alternative. Instituţia operează în România, Grecia, Germania, Lituania şi Bulgaria. Prin diverse canale digitale şi parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianţi, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienţi şi a acordat aproape 550.000 de credite în 2022.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO