Bănci și Asigurări

tbi bank face un parteneriat cu Transilvania Broker prin care românii pot cumpăra în rate produse de asigurare, inclusiv asigurări de tip RCA

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Autor: Cristina Bellu

01.11.2023, 10:13 228

tbi bank a încheiat un parteneriat cu Transilvania Broker, unul dintre principalii brokeri de asigurări din România, prin care clienţii pot cumpăra orice tip de produse de asigurare prin intermediul soluţiei Buy Now, Pay Later (BNPL), inclusiv cele de tip RCA. 

„Cultura privind asigurările se află în România la un nivel semnificativ sub cel întâlnit în multe ţări din centrul şi vestul Europei. Oamenii sunt destul de vulnerabili în faţa unor evenimente neprevăzute, cu impact negativ, iar preţul tot mai mare al asigurărilor nu este în măsură să contribuie la o evoluţie pozitivă a acestei situaţii. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care am încheiat un acord cu unul dintre cei mai mari brokeri din România, Transilvania Broker“, spune Ionuţ Sabadac, VP merchant solutions la tbi bank. 

Potrivit acestuia, achiziţionarea asigurărilor de tip RCA este disponibilă în rate atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice. 

Asigurările de orice tip, inclusiv cele RCA, pot fi achitate în 6 sau 12 rate, indiferent de prima de asigurare, de asigurătorul ales sau de perioadă. 

Transilvania Broker de Asigurare este unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din România, cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu. Compania deţine o reţea la nivel naţional formată din aproape 2.000 de colaboratori şi a deservit peste 1 milion de clienţi până în prezent.Cristina Bellu

„Asigurările, în special cele facultative, joacă un rol esenţial într-o economie matură“, spune Gabriel Login, Director General Transilvania Broker. Industria de asigurări din România a contribuit cu peste 2,8 miliarde lei la economia naţională, din care 1,3 miliarde lei reprezintă un impact direct al valorii adăugate create, potrivit unui studiu recent realizat de grupul de consultanţi independenţi MIR Research, la cererea UNSAR (Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România). 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO