Bănci și Asigurări

tbi bank integrează în aplicaţia mobilă soluţii de plată flexibile şi acces la peste 1.000 de magazine online

Gergana Staykova, Market Leader, tbi bank

Gergana Staykova, Market Leader, tbi bank

Autor: Cristina Bellu

08.11.2023, 11:32 170

tbi bank, una dintre principalele bănci de tip challenger din Europa de Sud-Est, a integrat în aplicaţia mobilă soluţii de plată flexibile şi acces la peste 1.000 de magazine online, astfel încât clienţii să-şi poată administra cu uşurinţă cumpărăturile, inclusiv de la parteneri neafiliaţi tbi.

De asemenea, pot opta pentru soluţii de plată flexibile, cum ar fi opţiunea „cumpără acum, plăteşte mai târziu”, şi îşi pot gestiona bugetul direct din aplicaţie, spun oficialii companiei.

Potrivit acestora, clienţii pot beneficia de opţiunile de finanţare inteligentă oferite de tbi bank direct în aplicaţie, în cazul comercianţilor înregistraţi, precum BNPL, prin care pot achiziţiona pe loc produsele şi plăti în 4 rate fără dobândă sau în până la 60 de rate cu dobânzi avantajoase. În acelaşi timp, aceştia pot face cumpărături la orice magazin online, chiar dacă acesta nu este înscris ca partener tbi, finalizând procesul de achiziţie direct de pe site-ul comerciantului.

„Am observat deja o creştere a interesului pentru ofertele noastre Buy Now, Pay Later (BNPL), în special în segmentele fashion, beauty şi bijuterii, disponibile în aplicaţie”, spune Gergana Staykova, Market Leader, tbi bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO