Bănci și Asigurări

Trump este bun pentru Goldman Sachs, spune Deutsche Bank

Trump este bun pentru Goldman Sachs, spune Deutsche Bank

Autor: Bogdan Cojocaru

01.12.2016, 00:00 384

O echipă de analişti ai Deutsche Bank şi-a majorat estimările privind raporturile venituri/acţiuni şi ţintele de preţ din 2017 pentru 17 bănci americane şi a îmbunătăţit recomandarea pentru Goldman Sachs de la „aşteaptă“ la „cumpără“, ceea ce face ca această bancă să fie una din recomandările preferate. 

„Goldman Sachs pare bine poziţionată pentru un mediu macro mai solid având în vedere creşterea veniturilor, controlul bun al costurilor şi o valoare mai mică decât cea a concurenţilor“, se arată într-o notă către clienţii Deutsche.

„De o economie mai puternică ar trebui să profite mai multe afaceri de pe pieţele de capital.“ Adâncirea curbei yieldurilor, posibilele dereglementări, o creştere economică mai puternică şi taxe mai mici sub administraţia preşedintelui ales Donald Trump sunt necesare pentru ca Deutsche să-şi îmbunătăţească perspectiva pentru băncile americane, scrie Bloomberg. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO