Bănci și Asigurări

Un număr de 144 de antreprenori au participat la prima ediţie a programului de educaţie antreprenorială, Startup Studio by Factory, de la Raiffeisen Bank

Un număr de 144 de antreprenori au participat la prima...

Autor: Mircea Nica

14.12.2021, 00:00 53

Prima ediţie a programului de educaţie antreprenorială din Startup Studio by Factory, de la Raiffeisen Bank a înregistrat un număr de 319 înscrişi, dintre care 144 au participat la efectiv la program, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

„Startup Studio by Factory este un program pe care l-am creat special pentru antreprenorii aflaţi la început de drum. Prima ediţie a programului ne-a demonstrat faptul că ideile inovatoare sunt mult mai aproape de succes dacă beneficiază de instrumentele de accelerare necesare“, a declarat Vladimir Kalinov, vicepreşedinte Retail la Raiffeisen Bank.

Industriile cu cele mai multe idei de afaceri în programul de educaţie antreprenorială au fost serviciile în proporţie de 23%, IT&C cu 17%, producţie cu 13% şi educaţie cu 12%. Acestea au fost urmate de sănătate cu 10%, agricultură cu 8% şi construcţii cu 5%. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO