Bănci și Asigurări

UNSAR: Un număr de 14 dosare de daună au fost avizate în urma exploziei de la Crevedia în baza poliţelor de asigurare dedicate locuinţelor şi companiilor

UNSAR: Un număr de 14 dosare de daună au fost avizate...

Autor: Claudia Medrega

08.09.2023, 10:00 148

„În tragedia de săptămâna trecută şi-au pierdut viaţa 5 persoane, alte aproape 60 au fost rănite şi zeci de construcţii au fost avariate. Este vorba atât despre locuinţe, cât şi despre sedii de companii. Doar o parte dintre acestea erau însă şi protejate financiar printr-o poliţă de asigurare“, a transmis UNSAR.

Companiile de asigurări au deschis până acum un număr de 14 dosare de daună în baza poliţelor de asigurare dedicate locuinţelor şi companiilor ca urmare a notificărilor primite din partea celor care au fost afectaţi de exploziile produse la staţia GPL din comuna Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

„În tragedia de săptămâna trecută şi-au pierdut viaţa 5 persoane, alte aproape 60 au fost rănite şi zeci de construcţii au fost avariate. Este vorba atât despre locuinţe, cât şi despre sedii de companii. Doar o parte dintre acestea erau însă şi protejate financiar printr-o poliţă de asigurare“, a transmis Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR), care reprezintă 21 de companii de profil.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO