Bănci și Asigurări

ZF LIVE. Gabriela Nistor, CEO primei bănci digitale româneşti SaltBank: Primii care se înscriu primesc titlu de fondator VIDEO

Autor: Iulian Tenchiu

19.03.2024, 00:00 1375

Oamenii care vor alege să devină clienţi SaltBank, prima bancă 100% digitală din România, vor fi recompensaţi cu titlul de fondator şi early acces în aplicaţie având posibilitatea de a vedea cum funcţionează produsele digitale înainte de lansare, explică Gabriela Nistor, CEO SaltBank.

„Oamenii care se preînrolează şi îşi anunţă intenţia de a deveni clienţi ai băncii se preînrolează şi pentru a deveni fondatori. Oferim clientului nişte puncte de fondator şi un acces prioritar în aplicaţie” a declarat Gabriela Nistor, CEO SaltBank, în cadrul emisiunii ZF Live, organizată cu sprijinul Orange Business.

Mai mult, în viitor, atunci când banca se va lista pe bursă, clienţii vor putea folosi punctele pentru a deveni acţionari ai SaltBank.

„Obţii cinci puncte de fondator dacă te înrolezi. Peste un an aceste punct se vor transforma în bani. Mai târziu, după un an, clienţii vor putea opta ca în viitor în cazul în care ne vom lista la bursă să schimbe punctele în acţiuni” a mai spus Gabriela Nistor la ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO