Bănci și Asigurări

Ziarul Financiar, premiat de piata asigurarilor

30.11.2005, 20:15 42

Ziarul Financiar a primit luni, pentru al treilea an consecutiv, Premiul Special Publicatia Anului, acordat de Revista de asigurari PRIMM, pentru contributia adusa la dezvoltarea pietei asigurarilor.

In cadrul celei de-a sasea editii a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, Allianz-Tiriac Asigurari a luat Premiul Special Compania de Asigurari a Anului, iar Grupul Banca Comerciala Romana a fost desemnat banca anului.

La categoria Compania Anului, premiul pentru asigurari generale i-a revenit Asirom, iar pentru asigurari de viata - companiei ING Asigurari de Viata. Compania Marsh Romania a fost desemnata brokerul anului, iar Premiul Reasiguratorul Anului a fost acordat companiei Munich Re. Brokerul de reasigurare al anului a fost desemnata compania Willis Re.

In total, au fost acordate 29 de premii. In primele noua luni ale anului, piata asigurarilor s-a ridicat la 875 mil. euro, in crestere cu circa 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Daca isi va pastra rimtul de crestere, aceasta piata ar putea ajunge la 1,16 mld. euro pana la sfarsitul anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO