Burse - Fonduri mutuale

Acţionarii Hidroelectrica se întrunesc pe 25 iunie să voteze întocmirea şi depunerea unei oferte de cumpărare a activelor CEZ

Acţionarii Hidroelectrica se întrunesc pe 25 iunie să...

Autor: Tibi Oprea

28.05.2020, 00:05 1534

♦ CEZ a reluat procedurile de vânzare după ieşirea din starea de urgenţă ♦ Pentru achiziţie, Hidroelectrica vrea să contracteze un împrumut ♦ Pe baza ofertelor preliminare anterioare, CEZ evaluează operaţiunile din România la 1,1-1,3 mld. euro.

Directoratul Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie elec­trică şi cea mai profitabilă companie de stat din România, a convocat acţionarii pe 25 iunie 2020 pentru a aproba întocmirea şi depunerea unei oferte angajante în cadrul procesului de vânzare a Grupului CEZ România, condiţionată de aprobarea ulterioară a acesteia de către AGA.

Iniţial, adunarea generală a acţionarilor în care urma să fie votat acest punct trebuia să aibă loc pe 14 aprilie, însă procesul de vânzare a activelor fusese suspendat printr-o ordonanţă militară odată cu intrarea României în stare de urgenţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO