Acţiunile magazinului Unirea au înviat, dar pe preţuri în scădere

12 oct 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Ieri s-au înregistrat tranzacţii cu titluri Unirea Shopping Center (SCDM), companie ce admi­nistrează două centre comerciale în Bucureşti şi Braşov, în valoare de 0,2 milioane lei, echi­valentul unui volum de aproape 4.000 acţiuni, reprezentând o pondere de 30% din totalul acţiunilor schimbate în acest an.
 
Valoarea de piaţă a companiei a crescut astfel cu 6,64%, până la o capitalizare bursieră de 172 milioane lei (37,4 milioane euro), echivalentul unei cotaţii de 57,8 lei. Acum o săptămână, o acţiune se tranzacţiona la 60-64 de lei, faţă de 54-57 de lei miercui.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

 
Cuvinte cheie:
unirea
, actiuni
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide