Analist: Indicele BET este într-un punct critic. Dacă alunecă sub 7.700 de puncte, ar putea aduce un alt val de scăderi şi mai agresive

14 nov 2017 Autor: Liviu Popescu

Dan Rusu, şeful departa­mentului de analiză al Băncii Transilvania, cel mai lichid emitent de la bursa ro­mânească, consideră că indicele de referinţă BET este într-o poziţie critică, care invită investitorii la precauţie. „Săptămâna trecută a adus doar indecizie pe piaţa locală, indicele BET oscilând mărunt, stabilizându-se prac­tic, la suportul critic de 7.700, sub care riscăm un nou val de scăderi spre 7.500 sau chiar mai agresiv“, scrie Dan Rusu în raportul săptămânal al băncii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.11.2017

 

Cuvinte cheie:
bet
, scaderi
, indicele bet
, critica
, puncte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide