Burse - Fonduri mutuale

Cum ar putea arăta anul bursier 2024 şi ce va însemna pentru evaluările companiilor listate după ce în 2023 Hidroelectrica a adus tranzacţii istorice şi multiple recorduri. Aflaţi pe 18 martie la ZF Capital Markets Summit, ediţia numărul trei

Autor: Tibi Oprea

ZF cheamă la aceeaşi masă mari bănci de investiţii, autorităţi, administratori de fonduri şi de pensii, investitori, companii, brokeri, analişti pentru a debate cum dezvoltăm mai departe piaţa de capital, care sunt perspectivele şi trendurile.

După un an 2023 în care Bursa de la Bucureşti a marcat recorduri pe mai multe paliere – lichiditate, capitalizare, numărul investitorilor şi valoarea ofertelor prin prisma listării istorice a Hidroelectrica – investitorii se întreabă cum va fi şi ce ar mai putea aduce anul 2024. ZF organizează ZF Capital Markets Summit, cel mai mare eveniment dedicat pieţei de capital din România, care pe 18 martie ajunge la ediţia numărul trei.

IPO-ul Hidroelectrica de 9,3 mld. lei nu doar că a fost cel mai mare din istoria Bursei de la Bucureşti, dar a pus România pe harta mondială, pe locul cinci în topul celor mai mari oferte publice iniţiale din 2023.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO