Banca Transilvania, Fondul Proprietatea şi BRD, cei mai tranzacţionaţi emitenţi ai lunii noiembrieâ

1 dec 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Luna noiembrie a adus la Bucureşti un rulaj de 1,07 miliarde lei, cu 50% mai mult faţă de luna octombrie, în condiţiile în care au fost două listări în această perioadă, Sphera Franchise Group (285 milioane lei) şi Transilvania Broker (9 milioane lei).

Banca Transilvania (TLV) a fost şi luna aceasta cea mai tranzacţionată companie de la Bucureşti, cu tranzacţii totale în valoare de 257,6 milioane lei, ce au antrenat o depreciere a valorii de piaţă a acesteia cu 2%, până la 9,39 miliarde lei, cu 390 milioane lei mai mult faţă de BRD, ocupanta locului al treilea în sistemul bancar românesc, în spatele Băncii Transilvania şi BCR.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.12.2017

 
Cuvinte cheie:
brd
, banca transilvania
, tranzactionare
, fond
, proprietate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide