Burse - Fonduri mutuale

Biofarm vrea să vândă un imobil de 5 mil. euro în Bucureşti

Biofarm vrea să vândă un imobil de 5 mil. euro în...

Autor: Liviu Popescu

25.08.2023, 18:16 696

Producătorul de medicamente Biofarm Bucureşti a anunţat vineri seară la Bursa de Valori Bucureşti că intenţionează să vândă un imobil de 5 mil. euro situat pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Bucureşti la preţul de 5 mil. euro. 

“Consiliul de Administraţie al Biofarm informează acţionarii asupra semnării Promisiunii Bilaterale de Vânzare – Cumpărare având că obiect înstrăinarea imobilului deţinut de Subscrisa în Bd. Iancu de Hunedoara nr. 40-42, Sectorul 1, Bucureşti, către Societatea Iancu de Hunedoara Residence S.R.L. sau către o alta persoană fizică sau juridica afiliată acesteia în sensul art. 7 punctul 26 din Codul fiscal, la preţul de 5 (cinci) milioane de Euro. Contractul de vânzare – cumpărare urmează a fi semnat după aprobarea tranzacţiei de către Adunarea Generala Extraordinara a Acţionarilor Biofarm S.A”, potrivit companiei. 

Cel mai mare acţionar al Biofarm este SIF Muntenia cu 51,6%. Biofarm are 719 mil. lei capitalizare iar în 2023 acţiunile s-au apreciat cu 15% pe o bursă în urcare cu 11%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO