Bittnet, prima firmă de IT listată la BVB, finalizează preluarea Gecad Net şi mizează pe dublarea afacerilor la 10 mil.euro

25 sep 2017 Autor: Roxana Rosu

Furnizorul de servicii de training IT Bittnet a finalizat preluarea integrala a Gecad NET, compania mizând în urma acestei achizitii pe dublarea cifrei de afaceri, pâna la 10 milioane de euro, dar si extinderea bazei de clienti.

„Suntem de părere că piaţa IT din România trebuie să treacă printr-un proces de consolidare, aşa cum se întâmplă la nivel global în aproape toate domeniile. Promisiunea din 2016 de a urmari toate oportunitatile de consolidare în acord cu modelul şi valorile noastre de business a putut fi pusa în aplicare în 2017, când un context favorabil a dus la achizitia GECAD NET“, declarat Cristian Logofatu, CFO Bittnet. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.09.2017

 

Cuvinte cheie:
Bittnet
, afaceri
, bvb
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide