Bursa majorează la 20 numărul de companii care pot face parte din structura BET, fără ca cel precedent să fie acoperit

vineri, 00:04 Autori: Roxana Rosu , Liviu Popescu

În toamna anului 2016, BVB a majorat numărul de companii incluse în BET de la 10 la maximum 15, iar noua decizie vine în contextul în care numărul maximal nu era încă acoperit.

Bursa de Valori Bucureşti, operatorul pieţei de capital din România, a extins de la 15 la 20 numărul maxim de companii care pot face parte din structura indicelui principal BET şi din cea a BET-TR, cel care urmăreşte şi dividendele plătite de companiile din prima ligă bursieră. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.08.2018

 
Cuvinte cheie:
companii
, bet
, bvb
, acoperire
, majorare
, context
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide