Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Tribunalul Bucureşti respinge cererea de chemare în judecată a One United Properties privind dezvoltarea ansamblului One Floreasca Towers

Bursă. Tribunalul Bucureşti respinge cererea de chemare...

Autor: Eduard Ivanovici

08.02.2024, 18:22 7415

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties (simbol bursier ONE) a informat piaţa de capital că, în data de 7 februarie 2024, Tribunalul Municipiului Bucureşti a respins în totalitate cererea de chemare în judecată formulată de Municipiul Bucureşti şi primarul general Nicuşor Dan referitoare la anularea suspendării autorizaţiei de construire aferentă dezvoltării One Floreasca Towers. Hotărârea Tribunalului MB nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

„Aşa după cum conducerea Societăţii a menţionat anterior, Societatea nu are cunoştinţă de nicio problemă de validitate în ceea ce priveşte autorizaţia de construire aferentă dezvoltării One Floreasca Towers şi intenţionează să se apere cu fermitate în faţa oricăror astfel de cereri. Lucrările pe toate şantierele de construcţii ale Societăţii situate în Sectorul 2, inclusiv One Floreasca Towers se desfăşoară în prezent fără întreruperi, conform graficelor respective”, scriu reprezentanţii companiei listate.

One United Properties a înregistrat în primele nouă luni din 2023 un profit net de 345 de milioane de lei, în creştere cu 5% an/an, şi afaceri de 1,15 miliarde de lei la nivel consolidat, plus 27%. Societatea are o capitalizare de 3,8 miliarde de lei, după o apreciere de 15,4% a acţiunilor în ultimele 12 luni.

Tranzacţie specială cu acţiuni One United Properties de 80 mil. lei în şedinţa de miercuri. Pachetul, 2% din companie

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO