Cemacon Cluj-Napoca are un profit de 5,2 mil. lei în S1 2017 la afaceri de 39 mil. lei

4 aug 2017 Autor: Liviu Popescu

Producătorul de cărămizi Cemacon Cluj-Napoca (CEON), care are în acţionariat printre alţii şi retailerul gigant Dedeman, a avut în primul semestru afaceri de 39 mil. lei, asemănător cu cele din aceeaşi perioadă din 2016, în timp ce profitul net a urcat de şase ori, la 5,3 mil. lei.

Veniturile insemnate din reversarea de provizioane constituite in anii anteriori au fost asociate unor cheltuieli in 2017 cu plati aferente acestor provizioane. Astfel, acestea nu au influentat profitul nici la nivel operational, nici ca rezultat net. Utilizăm integral capa­citatea de producţie a celor două fabrici, motiv pentru care pentru 2017 am mizat pe creşterea calitativă şi valorică a pieţei, cu un ritm mai accelerat decât evoluţia în volum“, explică Liviu Stoleru, preşedintele executiv al com­paniei cu 66 mil. lei capitalizare.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.08.2017

 
Cuvinte cheie:
Cemacon Cluj-Napoca
, profit
, caramizi
, fabrici
, producator
, dedeman
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide