Burse - Fonduri mutuale

Clujenii de la Transilvania Construcţii investesc 5 milioane de euro în extindere

Clujenii de la Transilvania Construcţii investesc 5...

Autor: Laurentiu Cotu

04.06.2014, 00:03 412
Compania Transilvania Construcţii (COTR), controlată de familia Timofte din Cluj, şi-a bugetat un program de investiţii în va­loare totală de peste 5,3 mil. euro, ce presu­pune dezvoltarea unei hale de depozitare cu o su­prafaţă de 10.000 mp, dar şi pentru mo­der­ni­zări şi extinderi în parcul logistic Transil­vania. Compania nu a precizat care sunt sursele de finanţare ale investiţiei.

Parcul logistic Transilvania este poziţionat în apropierea aeroportului Cluj şi are o su­pra­faţă totală construită de aproximativ 83.000 mp, incluzând mai multe spaţii de închiriat, de la depozite şi hale de 100 mp până la spaţii cu suprafeţe de 13.000 mp. Principalii chiriaşi ai parcului logistic sunt companiile Profi ROM Food, Star Foods EM, DB Schenker şi Da­none. Pe lângă închirierea spaţiilor din parcul industrial Transilvania, clujenii se ocupă şi de construcţii civile şi indus­triale şi deţin un ansam­blu imobiliar, Doro­banţilor Residence, de 120 de aparta­mente, conform site-ului com­paniei.

„Principalii clienţi pentru apartamentele co­mercializate sunt persoanele fizice. În ceea ce priveşte divizia de construcţii, aceasta a fost res­truc­turată şi reorientată spre susţinerea dez­voltării investiţiilor proprii“, a declarat pentru ZF Transilvania Andrei Iancu Timof­te, director general al Transilvania Construcţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO