Burse - Fonduri mutuale

Fondul de investiţii Broadhurst a intrat în război cu francezii de la Ductil Buzău

Fondul de investiţii Broadhurst a intrat în război cu...

Autor: Andrei Chirileasa

18.09.2013, 00:05 526
Fondul de investiţii Broadhurst a cerut convocarea adunării generale a acţionarilor (AGA) la producătorul de electrozi Ductil Buzău (DUCL), având pe ordinea de zi demiterea auditorului financiar al companiei şi pornirea acţiunii în răspundere împotriva administratorilor şi a auditorului companiei, potrivit unei raportări transmise bursei.
 
Acţionarii companiei Ductil sunt chemaţi să se pronunţe asupra „actelor de gestiune ale consiliului de administraţie prin care au fost plătite redevenţe de către societate către Fro Air Liquide Welding Italia în baza contractului de know-how şi asistenţă între anii 2010-2012“, precum şi asupra unui credit de 6 mil. euro pe care Ductil l-a acordat firmei italiene în decembrie 2012. Fro Air Liquide Welding, parte a grupului francez Air Liquide, deţine 72,3% din acţiunile Ductil Buzău, în timp ce Broadhurst deţine un pachet minoritar de 11,7%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO