Burse - Fonduri mutuale

Grzegorz Konieczny părăseşte din aprilie atât Fondul Proprietatea, cât şi Franklin Templeton, administratorul FP

Grzegorz Konieczny părăseşte din aprilie atât Fondul...

Autor: Roxana Rosu

28.03.2018, 14:59 722

Grzegorz Konieczny, managerul polonez care a condus Fondul Proprietatea din 2011, va părăsi din luna aprilie atât funcţia sa în cadrul Fondului, cât şi în grupul Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea.

”Am decis să părăsesc Franklin Templeton după 22 de ani în cadrul companiei. Ultima zi în cadrul firmei este 31 martie”, a spus Grzegorz Konieczny într-un mesaj.

El a lucrat în cadrul grupului Franklin Templeton din 1995, cel mai recent ca director al departamentului Speciality Strategies din cadrul Templeton Emerging Markets Group (TEMG).

Fondul Proprietatea a anunţat la începutul anului că Johan Meyer, care împărţea din noiembrie 2016 responsabilităţile manageriale cu Greg Konieczny, în calitate de co-manager de portofoliu, va prelua de la 1 aprilie conducerea integrală a fondului. Anunţul nu oferea detalii privind motivele schimbării managementului.

În urma acestei mişcări, în cadrul Fondului Proprietatea, Administratorul de Fond de Investiţii Alternative rămâne Franklin Templeton International Services S.A R.L., reprezentat de Craig Blair, Denise Voss, Mike Sommer, Johan Meyer, si Oana Truta. D asemenea, Administratorul de Investiţii al Fondului rămâne Franklin Templeton Investment Management Ltd. United Kingdom, sucursala Bucureşti unde Johan Meyer activează drept Director Executiv şi reprezentant legal, iar Oana Trută drept reprezentant legal.

Johan Meyer s-a alăturat Franklin Templeton Investments în 2004.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO