Burse - Fonduri mutuale

Guenther Kornfellner, Raiffeisen Bank International: Dacă ne uităm la cum s-a dezvoltat Polonia, pentru noi România se află într-o fază incipientă de dezvoltare. Vedem multe oportunităţi aici

Guenther Kornfellner, trader de acţiuni şi derivate (EMEA) în cadrul Raiffeisen Bank International

Guenther Kornfellner, trader de acţiuni şi derivate (EMEA) în cadrul Raiffeisen Bank International

Autor: Tibi Oprea

19.06.2023, 07:22 469

Când vine vorba de evoluţia economică a României, nu întârzie să apară asocierile cu felul în care s-a dezvoltat economia Poloniei sau a altor pieţe est-europene, iar compa­raţia se păstrează şi la nivelul pieţei de capital.

Mult aşteptatele Hidroelectrica şi Contraparte Centrală ar putea da Bursei de Valori Bucureşti o nouă dimensiune şi un impuls de creştere care să sporească atenţia in­vestitorilor internaţionali, ce astăzi se uită cu o mai mare atenţie la România.

„Cred că România oferă o poveste macro bună. Vedem similitudini cu alte pieţe din Europa de Est. De exemplu, dacă ne uităm cum s-a dezvoltat Polonia, pentru noi România se află într-o fază incipientă de dezvoltare“, a spus Guenther Kornfellner, trader de acţiuni şi derivate pentru EMEA în cadrul Raiffeisen Bank International.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO