Marinescu, Tradeville: Credem că anul 2017 are toate şansele să devină cel mai bun an de până acum pentru noi

1 sep 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Cosmin Marinescu, directorul general al Tradeville, cel mai mare broker de retail din România, consideră că 2017 poate deveni cel mai bun an din istoria companiei datorită evoluţiei pozitive a bursei, a listării Digi, factori care au antrenat transferuri din conturile bancare către piaţa de capital.

„Credem că anul 2017 are toate şansele să devină cel mai bun an de până acum pentru Trade­ville, prin prisma valorii tran­zacţiilor intermediate pe BVB. Această perspectivă este valabilă cu atât mai mult cu cât, în urma recentului parte­neriat cu Intercapital, 750 de investitori au devenit deja clienţi ai Trade­ville. Ne dorim să putem păstra trendul ascen­dent şi în 2018. Pentru estimări, ne-ar ajuta însă o mai mare predictibilitate din partea mediului politic, din punct de vedere economic şi fiscal“, a spus Marinescu pentru ZF.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.09.2017

 

Cuvinte cheie:
piata de capital
, broker
, bursa
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide