Burse - Fonduri mutuale

Problemele nu se opresc pentru Zuckerberg: Acţiunile Facebook au continuat să scadă, iar miliardarul a mai pierdut 660 de milioane de dolari

Problemele nu se opresc pentru Zuckerberg: Acţiunile...

Autor: Alex Ciutacu

31.07.2018, 15:41 806

Deşi nu se compară cu scăderea de 20% de săptămâna trecută, acţiunile Facebook au continuat să înregistreze scăderi luni, potrivit Fortune.

Acţiunile au scăzut cu aproape 4% luni dimineaţă încât investitorii încearcă încă să digere rezultatele trimestriale amestecate, care au cuprins şi estimări legate de o posibilă scădere frânare a creşterii pentru finalul anului. Aceste scăderi continuă să erodeze atât capitalizarea de piaţă a companiei cât şi averea personală a lui Mark Zuckerberg.

Zuckerberg deţine 14,18 milioane de acţiuni Clasa A şi 441,6 milioane de acţiuni clasa B, potrivit datelor de la 25 iulie 2018. Potrivit indexului miliardarilor realizat de Bloomberg, averea acestuia a mai primit o lovitură de 660 de milioane de dolari din această scădere, incomparabilă totuşi cu cea de peste 15 miliarde de dolari pe care a primit-o săptămâna trecută.

Scăderea nu i-a afectat poziţia lui Zuckerberg în rândul miliardarilor – deşi săptămâna trecută acesta a trecut de la al 3-lea la al 6-lea cel mai bogat om din lume – fiind încă cu 7 miliarde de dolari în faţa lui Carlos Slim şi cu 3 miliarde de dolari în spatele lui Amancio Ortega.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO