Burse - Fonduri mutuale

Procesul de listare al Transilvania Broker, primul intermediar din asigurări la bursă, debutează pe 24 octombrie

Procesul de listare al Transilvania Broker, primul...

Autor: Cristina Bellu

20.10.2017, 11:45 413

Oferta publică de vânzare a 25% din Transilvania Broker, primul intermediar din asigurări care vine la bursa românească, va începe pe 24 octombrie, potrivit unui document aflat pe pagina companiei.

În cadrul ofertei sunt puse în vânzare 652.000 de acţiuni, reprezentând 25% din capitalul social al companiei, intervalul de derulare al ofertei fiind cuprins între 24 octombrie şi 2 noiembrie.

“Investitorii care subscriu o pot face pe toată perioada de derulare a ofertei, la orice preţ situat între 12-15,5 lei pe acţiune, inclusiv capetele intervalului.”, specifică documentul.

Valoarea ofertei se încadrează între 7,5 mil. lei şi 9,6 mil. lei, în funcţie de intervalul de preţ stabilit în cadrul ofertei.

Subscrierea minimă este de 200 de acţiuni, iar cea maximă este de 625.000 de acţiuni.

Intermediarul ofertei este Goldring, compania de brokeraj care a listat AAGES Târgu Mureş în iunie, într-o perioadă record de doar două şedinţe de tranzacţionare.

Transilvania Broker este al treilea broker de asigurări din România, după Marsh şi Safety Broker, cu prime intermediate de 92 mil. lei şi o cotă de piaţă de 5,7% în primul trimestru.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO