Remus Vulpescu, Romaero Băneasa: Vrem să dezvoltăm cel mai mare complex de birouri din Bucureşti

23 aug 2017 Autor: Cristina Bellu

Romaero Băneasa (RORX), companie care proiectează şi fabrică avioane de transport civil şi militar, vrea să propună către acţionari dezvoltarea celui mai mare complex de birouri din Capitală, pe o suprafaţă de 15 hectare, localizată în zona sectorului 1, ca să-şi plătească din datoriile de 75 de milioane de euro către Fisc.
 
„Pe această suprafaţă indicatorii urbanistici ac­tuali permit dezvoltarea a 200.000 de metri pătraţi de birouri. Nu vreau însă ca Romaero să cadă în capcana de a deveni dezvol­tator imobiliar, compania trebuie să construiască aeronave. De aceea, urmărim să devenim partenerii unui dezvoltator imobiliar care a mai ges-tionat proiecte de o aseamenea am­ploare“, spune Remus Vulpescu la emisiunea de business ZF Live. Rom-aero Băneasa este listată pe segmentul alternativ de tranzacţionare AeRO cu o capitalizare de 174 mil. lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.08.2017

 

Cuvinte cheie:
Remus Vulpescu
, Romaero Băneasa
, birouri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide