Burse - Fonduri mutuale

Schimbări în conducerea Petrolexportimport Bucureşti

Schimbări în conducerea Petrolexportimport Bucureşti

Autor: Carol Dan

23.04.2015, 00:00 539

Laird Resources, acţionarul majoritar  al Petrolexportimport Bucureşti, propune revocarea lui Valeriu Iancu din funcţia de administrator, preşedinte al Consiliului de Administraţie şi din cea de director general al companiei.

Consiliul de Administraţie al Petrolexportimport a convocat o AGA pentru 30 aprilie în vederea numirii în locul lui Iancu a lui Alexandru Popescu, potrivit datelor companiei.

De asemenea, în AGA va fi discutată şi propunerea de numire a lui Marius-Eugen Opran în calitatea de membru al Consiliului de Administraţie, deşi acesta a demisionat din aceeaşi funcţie.

Petrolexportimport a raportat pentru anul trecut vânzări nete de aproape 1 milion de lei, faţă de 237 milioane de lei în 2013. Compania a înregistrat anul trecut pierderi de 1,3 milioane de lei, faţă de un câştig în valoare de 350.000 lei în 2013.

Laird Resources deţine 76,7 din capitalul Petrolexportimpoart, iar alţi acţionari cumulează restul de 23,3 din titluri.

Compania este activă în domeniul importului şi comercializării a produselor petroliere, produselor petrochimice şi aditivilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO